Over ons

Import Italië

Het mooiste uit Italië in Zuidlaren

Wie zijn wij

Vrienden van Italie

Wij komen veel in Italië, sterker nog een van ons verblijft er op regelmatige basis. Ook hebben we al erg lang een voorliefde voor oude dingen en dan met name oude auto's, motoren, trekkers en alles wat nog meer rolt , vaart en vliegt. Men maakte voorheen nu eenmaal mooie dingen met eenvoudige en doeltreffende techniek. Een van deze opzienbarende voertuigen zijn de Ape's.

Omdat we vaak uit Italië terugkwamen met zogezegd "niks", konden wij het niet laten om er eens eentje mee te nemen, al was het maar voor eigen gebruik en zo geschiede. Inmiddels brengen hebben wij meerdere meegenomen en daarnaast ook nog andere interessante arikelen.

De doeltreffendheid van een Ape komt in Nederland nog wel eens in de problemen omdat hij niet afsluitbaar is (tegen regen en diefstal) De gesloten versies zijn erg schaars en dus ook prijzig, daarom hebben wij een eigen ontwerp en oplossing voor de Nederlandse APe liefhebber gevonden. Eigenlijk hebben we onze "zaagtalenten" en kennis van constructie toegepast op een Ape en wij zijn erg trots op het resultaat.

Wij hebben naast deze passie allebei een baan en zijn daarom niet altijd aanwezig, laten we zeggen dat de winkel "gevarieerde"openingstijden kent. Dit kan zeker in uw voordeel werken omdat we op afspraak op de gekste tijden mensen kunnen ontvangen.

Het kan natuurlijk goed zijn dat u altijd al iets specifieks uit Italie heeft willen halen, ook hier willen wij u graag mee helpen

 

Kachels & Cookers?

Jazeker! Eén van de redenen om van Italië te houden is natuurlijk het eten. Een van ons is zwaar aangestoken en is tijdens het reizen en koken aangestoken door de typisch Italiaanse cookers. Zijn achtergrond is installatietechnicus en zo was er weer een prachtige combinatie geboren.

Meer infromatie: klik hier maar eens

  • Cookers op hout met cv omloop
  • Houtkachels
  • Solarboilers
  • Installatietechniek
  • Pelletketels
  • Advies

Contact

Bezoekadres:

Schutsweg 18

9714 ES Zuidlaren

 

Telefoon Nederland:

0031651003672 Cor

Telefoon Italië:

00393272305001 Dmitri

 

Mail:

piaggio-ape@hotmail.com

Uit de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleent