Kachels

Import Italië

Het mooiste uit Italië in Zuidlaren

Kachels & Cookers

Italiaanse traditie en Nederlandse gezelligheid

Waarom wj dit ook doen

Doordat we Italië en zijn gebruiken goed hebben leren kennen en ook zeer zijn gaan waarderen willen wij een aantal van deze gebruiken "exporteren".

Door onze gecombineerde achtergrond in installatie en ecologi zijn wij gevallen voor de pellet- en houtkachels met cv omloop. In Italië lukt het men om zeer goede kachels te bouwen met een prachtige jas. Laten we zeggen; "mooi verpakte functionaliteit". Dit ook nog tegen een redelijke prijs, dus niet in de

Het aanbod houtkachels & Cookers

Ambachtelijk gebouwd met hoogstaande kwaliteit en oog voor detail

Jessica 4

 

Een klasieke cooker met een zwaar gietijzeren basis. Deze kachel is gebouwd om een leven lang mee te gaan. Het vermogen is afgestemd op een kleine tot middelgrote keuken. In gebruik is deze kachel uitermate eenvoudig zoor o.a. een keuze hendel voor extra warmte in de oven en betere trek bij het onsteken. De rookgasafvoer kan zowel boven als achter en links als rechts geplaatst worden. Ook u kiezen tussen een afwerking in RVS en messing. Daarnaast kande dekplaat in gietijzer of RVS geleverd worden. Voor kleuren van de tegels kunt u eens rondkijken in de onderstaande gallerij, Wilt u liever een stalen (zwarte) zijkant of inbouwen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kortom een kachel met veel verschillende uitrustingsmogelijkheden.

Prijs vanaf: € 2200,- (bezorgd aan huis)

Jessica 5

 

Deze kachel heeft dezelfde basis als de Jessica 4. Hij is in de breedte 6 cm gegroeid wat vooral ten gunste komt van het fo nuis en het vermogen.Het vermogen is afgestemd op een middelgrote keuken. In gebruik is deze kachel uitermate eenvoudig zoor o.a. een keuze hendel voor extra warmte in de oven en betere trek bij het onsteken. De rookgasafvoer kan zowel boven als achter en links als rechts geplaatst worden. Ook u kiezen tussen een afwerking in RVS en messing. Daarnaast kande dekplaat in gietijzer of RVS geleverd worden. Voor kleuren van de tegels kunt u eens rondkijken in de onderstaande gallerij, Wilt u liever een stalen (zwarte) zijkant of inbouwen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kortom een kachel met veel verschillende uitrustingsmogelijkheden.

Prijs vanaf: € 2400,- (bezorgd aan huis)

Monoblok 150

 

Deze slimme en elegante combinatie is op basis van de Jessica 4 gebouwd. Naast een volwaardige houtgestookte cooker is een mooie oven geplaatst (gas of electrisch) Boven deze oven zit een gasplaat. Z kint u op elke gewenst moment onder elke omstandigheid koken en stoken. Dit is in Italië een veel verkocht product omdat de practische eigenschappen enorm groot zijn.

De rookgasafvoer kan zowel boven als achter en links als rechts geplaatst worden. Ook u kiezen tussen een afwerking in RVS en messing. Daarnaast kande dekplaat in gietijzer of RVS geleverd worden. Voor kleuren van de tegels kunt u eens rondkijken in de onderstaande gallerij, Wilt u liever een stalen (zwarte) zijkant of inbouwen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.Verder is er keuze tussen afbouw door ILVE (Producent van Boretti), SMEG of lanardi. Kortom een kachel met veel verschillende uitrustingsmogelijkheden.

Prijs vanaf: € 4900,- (bezorgd aan huis)

Instalatie

Door jarenlange ervaring kunnen wij u vertellen hoe u het beste uw kachel of cooker met of zonder cv omloop, het beste kunt installeren. Indien u verder wilt gaan dan alleen het plaatsen van een kachel, bijvoorbeeld combineren met een buffer en/of zonnecollectoren, dan kunnen wij u zeker helpen. Wij hebben de kennis en kunnen u tegen een goede prijs alle materialen leveren. Dit doen wij in samenwerking met een duitse collega en de uitganspunten zijn hierbij kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud.

Dit help u om zo snel mogelijk kosten te besparen en een wezenlijke bijdrage aan ons ecologisch evenwicht te leveren.

 • Houtkachels/ cookers met cv omloop
 • Pelletketels/kachels met cv omloop
 • Zonnecollectoren
 • Buffervaten
 • Algemeen installatiemateriaal
 • Warmtewisselaren (open/gesloten)
 • Meetinstrumenten
 • Vloeistoffen (antivries,etc.)
 • Mobiele spoel-/persintallatie
 • Aansluitschema's (op aanvraag)
 • Thermische driewegkleppen en beveiligingen
 • etc.

Contact

Bezoekadres:

Schutsweg 18

9714 ES Zuidlaren

 

Telefoon:

0031651003672

 

Mail:

info@importitalie.com

Uit de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleent