Ape's / oldtimers

Import Italië

Het mooiste uit Italië in Zuidlaren

De Ape's

Het leukste, liefste en lolligste ding op drie wielen

De Piaggio Ape, ook wel Vespacar of Ape (Italiaans voor bij, spreek uit als apéé), is een lichte, driewielige bedrijfswagen.

De Ape wordt sinds 1948 door de Italiaanse fabrikant Piaggio geleverd en komt hier vooral in de eenpersoonsuitvoering (Ape 50) of tweepersoonsversie (P2 of TM) voor.

In India en Mexico produceert Bajaj Auto Vespacars onder licentie. Deze zijn verwant aan het tuktuk, die onder andere in Thailand rijdt.

Vespa/Piaggio maakt zelf echter ook veel meer modellen, zowel met 3 als met 4 wielen, meestal met een tweetaktmotor waarin benzine en olie gemengd worden. Er zijn zelfs diesel- en elektrische uitvoeringen.

De meeste zijn bedoeld om kleine vrachten mee te vervoeren, maar er worden ook volwaardige brommobielen gemaakt.

(Voor een uitgebreide geschiedenis klikt u hier)

 

Voor specifieke informatie zoals bouwjaar, levertijd, cilinderinhoud, kunt u het beste even contact opnemen. Dit in verband met de snel wisselende voorraad en de zeer verschillende specificaties per Ape.

Ons nummer: 0031 6 51 00 36 72

Service...

 

  • Wij kunnen onze apes en oldtimers bezorgen, de prijs hiervoor gaat in overleg en is altijd redelijk
  • Wilt u graag dat wij uw Ape / oldtimer van een Nederlands kenteken voorzien dan willen wij dat graag voor u doen. Dit kost echter tijd omdat je meestal ver van te voren moet plannen bij de RDW. Ook hiervoor geldt dat de kosten in overleg gaan en ook altijd redelijk zijn
  • Wilt u een Ape in een specifieke kleur, dan kan dat. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals van te voren bestellen en uit Italië in de juiste kleur laten komen (het voordeligste), of een bij ons uitzoeken en deze laten spuiten.
  • * met uitzondering van onze acties en/of aanbiedingen

Mooie hoogglanszwart Ape Tl2 uit de 70ties met boldakje, de tweede generatie Ape 50 waar er niet veel meer van zijn, zoals afgebeeld maken we deze prachtige retro Ape voor slechts €3250,-,-)

Meerdere mogelijkheden

Ook doen wij specifieke projecten.

Deze drie witte plaatjes hebben wij voor de firma Blofield uit Amsterdam opgespoord, wit gespoten, naar Milaan gebracht, opgebouwd en weer terug naar Amsterdam getransporteerd. Ons is niet snel iets te gek, als het maar leuk is. Goede samenwerking, degelijk overleg en duidelijke afspraken zijn hierbij een voorwaarde.

  • Reclame en marketing
  • Distributie
  • Verkoop: ijs, groente, etc
  • Public relations
  • Feesten, braderieën, festivals

Contact

Bezoekadres:

Schutsweg 18

9714 ES Zuidlaren

 

Telefoon:

0031651003672

 

Mail:

info@importitalie.com

geweldig mooi exemplaar, eertse Ape TypeD, mooie basis om te restaureren, ook wij kunnen dit verzorgen bijvoorbeeld in de kleuren hooglanszwart met rode wielen, en houtenopbouw.

(wordt op moment gerestaureerd)

gerestaurreerd (omschrijfing +/- €2950,-)

exclusief het restaureren van de techn.

 

prachtige paarse Ape in een uitstekende conditie, €2350,-

prachtige zwarte Ape met nederlands kenteken, met houten kist voor eventueel koffie apparaat

€2550,- (let op deze Ape heeft al een kenteken)

Ape TL4 gesloten uitvoering in een prachtige staat, €2350,-

Piaggio Ape 401 70ties

in nog een goede staat voor €2350,-

 

Ape TL2, in elk gewenste kleur te spuiten, een voorbeeld zoals foto naast, compleet gerestaureerd €3250,-

leuke Ape TL6 50 cc, voor € 1750,-

Een prachtige schuurvondst.

In Italië hebben we onlangs een totaal origineel fiat 241 Diesel gevonden. Dit kleine vrachtwagentje is inmiddels zeer zeldzaam, vooral omdat hij aangedreven wordt door een Fiat Capagnola diesel en hij in "pick-up" uitvoering is. Hij heeft een laadcapaciteit van 1400kg, dus is bruikbaar voor allerlei doeleinden. Reclametruck, foodtruck, verkoopwagen, marktwagen, festivaltruck. Dit truckje heeft erg weinig kilometers en is altijd goed onderhouden door de énige! eigenaar. Alles is origineel en hij kan zo de weg op!

wij wensen de nieuwe eigenaar er heel veel plezier mee.

 

Ook nog weten te vinden een Taurus, compleet originele 50 cc brommer met drie versnellingen, uiteraard ook een Italiaan, uit de jaren zeventig, voor € 800,- is deze zeer zeldzame originel brommer voor u.

prachtige Volvo 240, (Big Nose) uit 1984 met nog niet lang geleden gas ingebouwd, met zijn 280.000Km op de teller kan deze super Volvo nog jaren mee, er zit een 2300cc motor in met een 5 versnellingbak, de volvo is echt in een uitstekende staat en geen roest gewoon een super exemplaar, ook zit er nog een winterset lichtmetalen wielen met nieuwe banden bij,

voor € 5500,- kunt u hier de eigenaar van worden.

Uit de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleent