Meer Ape

Import Italië

Het mooiste uit Italië in Zuidlaren

Ape verhuur

Voor een beurs, een feestje, een trouwerij, een demonstratie, noem maar op...

Het kan voorkomen ddat de aanschaf van zo'n leuke Ape "een beetje teveel van het goede is". Bijvoorbeeld bij de inzet van een korte periode of een krappere beurs. Geen nood, wij verhuren deze prachtwagentjes ook.

Wij verhuren ze vanaf één week inclusief eventueel transport. De prijzen zijn afhankelijk van de afstand, termijn en het doel (moet hij rijden of niet). Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie..

 

 

 

 

 

 

Ape op maat

Afbouw met steigerhoud, de kleur die u wilt, of als bijvoorbeeld dresoir...

Door de ervaring met het bouwen van steigerhouten meubelen en het importeren van Ape's, kon deze variatie niet uitblijven. Deze combinatie geeft een uniek voortuig voor demonstraties, beursen, feesten, maar ook voor dagelijks transport. Eigenlijk is bijna alles mogelijk. Van een standaart ongerestaureerde Ape met een "stoere" afbouw tot een in detail gerestaureerde Ape 50, gespoten in de kleur die u wenst met een chique teak kleurige afbouw. U zegt het maar!

 

 

 

Nog wat algemene informatie

Voor wie meer wil weten...

Meerdere mogelijkheden

Ook doen wij specifieke projecten.

Deze drie witte plaatjes hebben wij voor de firma Blofield uit Amsterdam opgespoord, wit gespoten, naar Milaan gebracht, opgebouwd en weer terug naar Amsterdam getransporteerd. Ons is niet snel iets te gek, als het maar leuk is. Goede samenwerking, degelijk overleg en duidelijke afspraken zijn hierbij een voorwaarde.

  • Reclame en marketing
  • Distributie
  • Verkoop: ijs, groente, etc
  • Public relations
  • Feesten, braderieën, festivals

Contact

Bezoekadres:

Schutsweg 18

9714 ES Zuidlaren

 

Telefoon:

0031651003672

 

Mail:

info@importitalie.com

Uit de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleent